Onderhoud

Elk pand heeft van tijd tot tijd onderhoud nodig. Of het nu gaat om een woonhuis of een bedrijfspand. Hommersen Dienstverlening & Onderhoud is uw partner in incidenteel en meerjarig onderhoud. Onze ervaren professionals nemen elke klus voor hun rekening van de kelder tot de schoorsteen.

WIj beschikken over een groot netwerk van professionals. Op deze manier kunt u bij één bedrijf al uw onderhoudswerkzaamheden onderbrengen.

Timmerwerk

Een tussenwandje, een aanpassing aan uw meubels of ander timmerwerk? Wellicht moet er een kozijn worden vervangen. Altijd fijn als u daar ‘een mannetje’ voor kunt bellen die snel en nauwkeurig uw klus uitvoert.

Schilderwerk

Een nieuwe kleur of gewoon de vijfjaarlijkse onderhoudsbeurt? Uw schilderwerk voor binnen en buiten kunt u met een gerust hart uitbesteden aan Hommersen Dienstverlening & Onderhoud. Ook herstelwerkzaamheden, zoals bij houtrot, verzorgen we voor u. Zo staan uw deuren, kozijnen en ander houtwerk weer strak in de lak.

Loodgieterswerk

Niets zo vervelend als lekkage in de badkamer, keuken of bij de wasmachine. Of misschien moet er een leiding worden verlegd of moet er een nieuwe kraan worden aangesloten? Van die klusjes die toch even goed moeten gebeuren om natte voeten te voorkomen. Zowel aanleg als reparati e van loodgieterswerk voeren we graag voor u uit.

Tegelwerk

De badkamer, de bijkeuken, het toilet of de vloer voorzien van nieuwe tegels? Een specifiek kunstje dat we u met veel plezier uit handen nemen. Onze betrouwbare en ervaren klussers monteren het tegelwerk strak tegen de wand en werken de boel netjes af met voegwerk.

Dakbedekking

Begint het te druppen tijdens een goede bui? Of moet het dakje van de blokhut nodig worden vervangen? Via Hommersen Dienstverlening & Onderhoud heeft u binnen de kortste keren weer een waterdicht dak.

Ander onderhoud

We noemen op deze pagina wat voorbeelden, maar er zijn nog wel talloze vakgebieden op te noemen. Wat wij willen, is dat u bij een onderhoudsklus aan ons denkt. Wij zorgen voor de rest.